НАЙ-ДОБРИТЕ “YOUTUBE >>>MP3” КОНВЕРТОРИ

Напълно разбираемо е, че страшно много потребители искат да конвертират любимите си видеоклипове от YouTube във формат MP3 и съответно да им се наслаждават на съвместимите устройства като PC, Mac, iPod, PSP, Zune, Zen и др. По-долу сме представили списък с едни от най-добрите и надеждни конвертори за целта:

1. YouTube-MP3.org

Всичко, което трябва, е да копирате url на видеоклиповете в  YouTube и да го поставите в празното поле на сайта. Щракнете върху Конвертиране на видео , за да позволите на сайта да започне да анализира url и да го преобразува в MP3. След завършване, бутонът е на разположение, за да изтеглите MP3 файл във вашите локални папки. Може да се ползва на Mac, Windows и Linux.

2. ConvertMeMp3.com

Това е специален уебсайт, предназначен за горната операция. Ще схванете идеята много бързо и лесно. Просто въведете url-адреса на желаното видео в YouTube на указаното място и изберете качеството на звука. После натиснете бутона “Create MP3 File”, за да задвижите процеса на конвертиране. След малко, зависи от големината на файла, всичко ще е готово.

3. Vixy Freecorder

Това всъщност е десктоп програма, която позволява свалянето и конвертирането на видео файлове в MP3. Може да се ползва не само за YouTube, но за Vimeo и други видео платформи. Но това не е всичко – Vixy може да се ползва и за екранна записвачка на видеа.

4. Dirpy.com

Dirpy е една идея по усложнен конвертор от YouTube към MP3, но пък качеството е гарантирано! В случая на практика се записва, а не просто конвертира. След дежурното въвеждане на url-адрес, ще бъдете пренасочени към допълнителна страница с много повече опции – така например колко време да отнеме записването и редактирането на таговете. Обърнете внимание, че трябва да натиснете бутона «Запиши», защото натиснете ли някой от другите бутони, рискувате нежелано придобиване на вируси, които биха застрашили Вашия компютър.

5. MediaHuman

Десктоп програма, с която ще слушате не само YouTube, но и Vimeo музика офлайн – вече на MP3. Поддържа Windows, Mac и Linux. С присъщия си user-friendly интерфейс, скоро след инсталирането и зареждането на компютъра си, ще разберете как да боравите с нея.